JAJ, mi történt velem!!!

Nem akarom azt mondani hogy csoda történt, mert azt mondják nincsenek csodák!

De ez már a határát súrolja a csodának! Nem akarok senkit befolyásolni, de azért elmondom! Akit érdekel olvasson tovább! Sőt nem csak leírom, hanem be is mutatom képekkel! Érdekel?  Persze hogy érdekel! Engem is érdekel minden, ezért kipróbáltam már sok “úgymond” csodaszert! Mindenki a sajátját isteníti! Van ami nála bevált, még sok másnál is, de nem válik be másoknál! Eddig nálam sem vált be Semmi! Van ami egy dologra jó, de másra nem, pedig azt mondják másra is! Szóval a lényeg, hogy csodák pedig nincsenek, viszont a technika úgy fejlődik, hogy az már hihetetlen, csodaként foghatjuk fel!

Épp most láttam valamit, meg is mutatom, mert erre is azt lehet mondani, ez már csoda!

A velem történt csodáról is készítettem videót, de ha hiszik, ha nem, mikor a kamerából a számítógépre másoltam, nem vettem észre, hogy nem másolódott át és a kamera memóriáját töröltem! Próbáltam visszahozni mindenféle csodaprogrammal, de egyik sem hozta vissza, pedig még 2007-ben törölt dolgokat is visszahozott az egyik!
Na, mindegy hát írok és képen bemutatom!

 

A szépségmaszkot rendeltünk elsőként, pedig nagyon sok jót olvastam, hallottam a SNC02105-1POWERSTRIPS ™ -ről!

De egy kedves barátomtól, aki szintén ebben az üzletben dolgozik kaptam  kipróbálásra egy tapaszt! Itt szeretnék köszönetet mondani neki és ajánlom az ő oldalát is: http://fgxtapasz.eu/powerstrips-tapasz-vasarlas-uzleti-lehetoseg-nelkul Ezt feldaraboltuk 5 részre és feltapasztottuk több helyre! Nekem a hátamra, mert a 3. Sztrokomban lebénult a jobb oldalam és az izmaim nem úgy működnek, log a jobb kezem, ezért fáj a hátam!

 


A másikat a könyökömre tapasztottuk.SNC02110-1

 

A 3.-at a lábfejemre raktuk, mert bedagadt és mozogni sem mozog a 3. strokom óta!

SNC02103--

A 4., 5.-et az Erzsi gerincére, mert neki az fáj!

SNC02112-1

A másik a derékra lett helyezve.

Na szóval hogy is kezdtem! JAJ, mi történt velem!!! 14 órakor raktuk fel, utána fél óra múlva sokkal jobb erőben éreztem magam! Hamarosan csillapodott a hátfájásom! De másnap reggelre történt a nagy “csoda”! Arra ébredtem, hogy nem fázik a lábam! Sőt, egyik lábam sem! Mert nekem évek óta ha lefekszem fáznak a lábaim. A magas cukor tönkre tette az idegeket! Rengeteg gyógyszert felírtak már az orvosok rá, egyik sem használt, még nem is enyhített a fázáson! Rengeteg csodaszert ajánlottak ismerősök, kipróbálgattam őket, de semmi! A hátfájásom is elmúlt! A könyékfájásom enyhült! Erzsi gerinc fájása enyhült! Visszatérve a lábamra, felkeltem és megnéztem! Mit látok? Nincs feldagadva! le is fényképeztem! Eltelt azóta még egy éjszaka és ismét nem fázott! Ma levettem a tapaszokat 48 óra elteltével és várom éjjel milyen tapasztalatom lesz! Ezt addig is megírtam és közzé teszem! Az ígért kép:  SNC02121--

Itt láthatjátok milyen volt a tapasz felrakásakor és 18 óra múlva!

Lábam-

Látható a leapadás, de amit “csodaként” éltem meg, az nem látható! De ez technika! 1300 óránál tovább készül egy tapasz! Meg van az eredménye! Engem már meggyőzött! Meséld el, ha téged is, ha vannak ilyen tapasztalataid! Aki még nem próbálta, ajánlom ne késlekedjen vele!