Braco – Élő internetes Gyógyító Közvetítés Október 17-18

Hogy Ne Szenvedj nézd meg Te is élőben Braco -t! 

 Éld meg Te is! Csodálatos gyógyító Braco élő ingyenes internetes közvetítésének elérhetősége.

Braco – Élő internetes Gyógyító Közvetítés Október 17-18

Braco!

Horvátországban létezik egy gyógyító, ki a puszta nézésével gyógyít. Csodás kisugárzása révén emberek ezrei gyógyulnak meg világszerte. Nem beszél, cselekszik, jobban mondva néz. Braco ha megszólal, mindig a saját anyanyelvén beszél, mégis mindenhol, minden náció megérti az üzenetet, és magába szívja a belőle áradó gyógyító energiát. Interjút soha nem ad! Ez a tény is azt az elméletet támasztja alá, miszerint Braco a kollektív tudat gyógyító erejével segíti az embereket. Nincsenek országok, nincsenek határok és korlátok. Az egyetemes, mindent elsöprő mély szeretet mindenkihez eljut – aki hagyja megnyílni a szívét

Nincs más feladatod, mint belenézni a szemébe.

Csodálatos lehetőség teremtődött.

Tapasztald meg.

Emberek! Újra láthatjuk! Újabb lehetőség nyílik arra, hogy kapcsolódjunk Braco által közvetített energiához az interneten keresztül. Ez az energia sokaknak hozott már pozitív változást számos országban az élet különböző területén. De saját életünkben és környezetünkben is tapasztalhatjuk ennek az energiának a rendező, segítő hatását.

Legközelebbi élő internetes közvetítés: 

2015. október 17-én 17:00 – 22:00 óra és 18-án 10:00 – 13:00 óra között óránként nézhetőek.

A közvetítés Horvátországból az Adriai tengerpartról történik 2 napon keresztül. Minden közvetítés ingyenesen nézhető sokak adományának köszönhetően.

Kattints és nézd: ===>>|

Miután megnyitottad a kék linket a “Live stream” gombra kattintasz, s már követheted is a nézést.

Minden óra egészkor kezdődnek a közvetítések.

Fontos információ az otthoni nézéshez:

A nézést 18 év felett szabad igénybe venni; valamint nőknél terhesség esetén: 3 hónap alatt! Az internetes nézés idejére javasolt nyugodt körülményeket kialakítani (lehetőleg ne zavarjon meg bennünket senki a nézés ideje alatt)! A nézés idejére kérni szokták, hogy álljunk fel (mint a rendezvényeken)! Mindenki saját felelősségére vesz részt a közvetítéseken! Akár be is csukhatjuk a szemünket, hogy jobban befogadhassuk az energiát!

Jó áramlást a Csodák felé. Merd megélni őket hiszen létezzenek!

Direkt link az adáshoz itt található!

3