Solarstrips

A SOLARSTRIPS ™ jellemzői

Exkluzív keverék az optimális táplálkozásra.

Szabadalmaztatott eljárás, maximális biológiai hasznosulás.

Nagyon jó ízű, és kényelmes a használata.

Lehet szállítani, vagy küldeni mindenhova.

A ForeverGreen szabadalmaztatott terméke az Alpha3CMP ™ , a tengeri fitoplankton legtisztább keveréke. Minden SolarStrip tartalmaz 37,5 mg koncentrált fitoplanktont, a világ legrégebbi és legértékesebb tápanyagforrását.

A fitoplankton tartalmazza az összes aminosavat, nyomelemeket, vitaminokat, esszenciális zsírsavakat, foszfolipideket és antioxidánsokat, amire a szervezetnek szüksége van a tökéletes egészség megőrzéséhez.

A SolarStrips egy koncentrált keveréke a vadon élő fitoplankton fajoknak, amelyeket kizárólag a ForeverGreen termeszt.

A szabadalmaztatott eljárás szelíden megtöri a szilícium sejtfalakat, hő, hideg vagy vegyi anyagok nélkül. Ez lehetővé teszi a biológiai hozzáférhetőséget, és emberi fogyasztásra alkalmassá teszi a fitoplanktont.

A Solarstrips nagy mennyiségű bioflavonoidokat tartalmaz, amelyek segítenek a szennyeződések eltávolításában a bőrsejtekből. Az immunrendszer helyes működéséhez alanin, béta-karotin, E-vitamin és bioflavonoid szükséges.

A Solarstrips növeli az energiaszintet, mert a fitoplankton (Marine Phytoplankton Alpha 3 CPM) méregteleníti a testet és eltávolítja a méreganyagokat a sejtekből, így növeli az energiát és a közérzetet is javítja.

A Solarstrips segíti a szívműködést, nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánst, aminosavat, és a magas szintű omega-3 zsírsavakat, amelyekről ismert, hogy jó hatásúak a szív- és érrendszerre.

A nagy mennyiségű omega-3 zsírsav, nukleinsav, fenil-alanin, prolin, és magnézium az agy egészséges működését befolyásolják, elősegítik a memória javítását, a tanulást, és a jobb hangulatot.

Az FGXpress Solarstrips javítja vércukorszintet, mert a tengeri fitoplankton (Alpha 3 CPM) króm tartalma segíti a szervezet, hogy stabilizálja a cukor szintet.

A benne levő glutaminsav segít csökkenteni a sóvárgást alkohol és cukor után.

A Solarstrips javítja a látásélességet, a béta-karotin védi a szaruhártyát, és élesíti a látást.

Segíti az egészséges májműködést Omega3

Segít fenntartani az egészséges koleszterin szintet. Niacin, gamma-linolénsav és az omega-3 zsírsavak csökkentik a magas koleszterinszintet.